Act

Proefkabinet I Bewakers van de Goede Smaak

© Kristel Ornelis

© Kristel Ornelis

De Bewakers van De Goede Smaak nemen je mee in een exotisch Proefkabinet en verleiden je met allerlei lekkers. Ze dompelen je onder in een wereld vol verbeelding waar niets is wat het lijkt. Durf jij proeven van onze meest bijzondere, rare, bizarre, maar vooral ook wonderschone tongstrelers?

Het Proefkabinet is een poëtische installatie – voor alle leeftijden – die de verbeelding stimuleert en uitdaagt tot ‘durven proeven’. Het vertrekpunt voor ons verhaal is de exclusieve koffieboon die gefilterd wordt uit de uitwerpselen van Thaise olifanten. Deze boon is het pronkstuk van het Proefkabinet. Slechts één maal per dag wordt hier koffie gemaakt van deze bonen. Gelukkig zijn er nog heel wat andere rariteiten om te ontdekken.

Van en met: Nathalie Decoene, Melanie De Munck & Kristel Ornelis I Concept: BOUGIE I Installatie: Onbetaalbaar

Prijs

765 euro, (excl vervoers- en verblijfskosten, auteursrechten)

Speelduur

Max. 4 uur

Praktisch

De organisator voorziet een droge speelruimte van 3m op 4 m (bij slecht weer een tentje of een speelplek binnen)