PROJECT

Wilde & Woeste expeditie

Hoe organiseren kinderen de stad? Hoe denken ze na over mobiliteit, onderwijs en wonen? Hoe (her)tekenen zij Gent anno 2113? We nodigen kinderen tussen 8 en 12 jaar uit om deel te nemen aan de WILDE & WOESTE EXPEDITIE die BOUGIE organiseert op de slotdag van het Possible Futures festival in kunstencentrum Vooruit. Bedenk mee met ons het Gent van overmorgen. Met de resultaten gaan we verder aan de slag om een heus stadsbelevingsfestival voor kinderen op poten te zetten in oktober 2014: WILDEMANNEN WOESTEWIJVEN. Het festival is een organisatie van Circa, KOPERGIETERY, 4Hoog en Studio ORKA.

Isabelle Handschoewerker (KOPERGIETERY, Kunsthumaniora Brussel), Lien Maes (Larf!) en Marieke De Munck nemen een hoop kinderen mee op sleeptouw door de stad en door de gangen van Vooruit.

Wilde & Woeste expeditie (8-12j)
26 oktober 2013 van 14u tot 17u