PROJECT

Warandeland

In opdracht van De Warande maakte BOUGIE een interactieve installatie voor kinderen. Tijdens het openingsweekend van het seizoen (15 september 2013) werd de installatie gepresenteerd in de grote hal van De Warande. Sinds de plechtige opening ontdekten reeds honderden kinderen de vele speel- en creatiemogelijkheden. Gedurende het seizoen kunnen kinderen bij elke jeugdtheatervoorstelling voor en na de voorstelling de installatie op eigen tempo ontdekken. Regelmatig zijn er extra activiteiten met begeleiding van een educatief medewerker van De Warande.

 

Het was een drukke dag gisteren en ik was super blij met hoe het allemaal gelopen is. Iedereen is heel enthousiast over jullie installatie. Ik zelf zeker ook. Het is zo tof dat kinderen eindelijk een fatsoenlijke speelkans hebben in de Warande. Waarom heb ik daar niet vroeger werk van gemaakt?
An Joseph – stafmedewerker jeugd De Warande