PROJECT

Art Consultancy Office

Een onvergetelijk zintuiglijk ervaringsproject in het collectiedepot van het museum

Het Art Consultancy Office slaat zijn mobiel kantoor op in het S.M.A.K. In opdracht van het Ministerie voor de Controle van de Kennis van de Hedendaagse Kunst peilen we naar uw persoonlijke relatie met hedendaagse kunst. U krijgt een unieke blik achter de schermen waarbij u het museum en de collectie vanuit een volledig andere hoek bekijkt. Hoe verandert het museum uw blik ? Is een mosselpot die niet in het museum staat nog steeds kunst ? Art Consultancy Office bezorgt u een heel persoonlijke ontmoeting met topstukken uit de collectie van het S.M.A.K.

Art Consultancy Office is een project van BOUGIE in samenwerking met S.M.A.K. en met de steun van de Vlaamse Overheid, Stad Gent en WOCK.

“Een bougie is een aansteker. Werken met BOUGIE in huis was bijzonder aanstekelijk voor bezoekers én medewerkers van S.M.A.K. Met veel respect voor de taal van de kunstenaars, de inhoud van de kunstwerken slaagt BOUGIE er in om net dat laagje extra toe te voegen voor een creatieve en breekbare beleving van kunst.” Filip Van de Velde, publieksbemiddeling S.M.A.K.

BOUGIE kreeg van de Vlaamse Overheid, dienst Kunsten en Erfgoed, kunsteducatie en van de Stad Gent een projectsubsidie voor de realisatie. Waarvoor DANK !